Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Grethes Healingrom

Regresjon, hypnoterapi og healing

Hei!, du var til oss for en stund siden å renset huset vårt. Ville bare si at det har hjulpet meget. Ungene sover nå godt igjennom hele natten og den "tunge" følelsen i huse er borte!. Tusen takk!

Robert

Hei.

Så flott! :-) Det gleder meg å høre, så tusen takk for tilbakemelding. Det settes stor pris på.

Grethe

Grethe sagt på May 15, 2015 0:34 AM

Hei og takk for at du hører fra deg. Det er forståelig at noen opplever at pris på behandling kan være dyrt. Skulle ønske det ikke var nødvendig med slike priser. Dessverre er vi i denne bransjen ikke sponset av staten og blir derfor på lik linje med alle privatpraktiserende nødt til å ta betalt for at vi skal kunne dekke alle utgifter og samtidig leve av det. (hvilket ikke er enkelt uansett) Når det gjelder hypnoterapi, er det mye jobb med å lage et script (program) tilpasset deg personlig. Dette blir som regel endret fra gang til gang for at du skal ha full effekt av det. Det krever mye tid mellom timene. Du kan forøvrig endre vanen med ostepop med noe som er sunt, ristede frø og nøtter for eksempel. Det er langt billigere på flere måter. ;-)

Anonym sagt på May 15, 2015 0:07 AM

Synes det er så dumt at det koster 800 kr for hypnoterapi, så da har jeg ikke råd til å ta det. Tror jeg sliter med salt avhengighet for jeg kan spise ostepop hver eneste dag. Bortsett fra prisen er siden din fin :)Grethe sagt på Sep 5, 2011 3:41 PM

Kjære Elsemor. Ser nå at jeg ikke har svart deg på ditt vakre innlegg. Dette var aldeles vakkert skrevet! Og tusen takk til deg for din hyggelige gest <3 Og du,du er nå en vakker engel selv å da ;-)

elsemor sagt på Mar 11, 2011 6:48 PM

HVERDAGSENGEL ♥♥ En hverdagsengel går ved din side med små, varsomme skritt. Lytter, tar seg tid. Ser - og er tilgjengelig. En hverdagsengel fordømmer ikke men, viser omsorg og er nær. En hverdagsengel har visdom. Den invaderer ikke men, støtter og utfordrer - på samme tid. Den overtar ikke rattet når du har kjørt deg fast, men legger planker under hjulene så de får feste. En hverdagsengel har humor er gledesspreder og jubler når du lykkes. En hverdagsengel tåler dine tårer og er ikke redd for å vise sine egne. En hverdagsengel har trygg lagringsplass for betroelser helt fri for lekkasjer. En hverdagsengel opererer i det stille og etterlater seg ikke store merker i terrenget. MEN: Et tynt gullstøv observeres på grusen når den har passert ♥♥ Unni Wenche Lindberg Else Kristin Melhus Denne fikk meg til å tenke på deg =)=)

Grethe sagt på Jan 27, 2011 2:27 PM

Tusen hjertelig takk Jannicke,for dine varme og flotte ord! :-) Det hjelper godt å gjøre en god jobb når man har slike deltakere ;-) Stor klem :-)

Jannicke Stensås Mortensholm sagt på Jan 26, 2011 9:20 PM

Hei kjære vakre Grethe:) Jeg vil bare takke for en fantastisk healingkveld i går, jeg har veldig utbytte og lærer masse på både healing og meditasjonskveldene. ANBEFALES på det sterkeste for de som er ute og leter og for de som er erfarne. Tusen takk for att du har disse kveldene:) Klemmis Jannicke:)

Grethe sagt på Aug 25, 2010 6:59 PM

Takk det samme til deg også Ronny! :-) Gleder meg også til krystallhealingen!:-)

Grethe sagt på Aug 25, 2010 6:57 PM

Til E.k.f. Det kommer selfølgelig an på hvilken type ryggproblem du har,men jevnt over er svaret på det ja. (beklager det tok lang tid før svar)

Ronny. sagt på Aug 25, 2010 2:38 AM

Takk for en fin meditasjon sirkel, i kveld. Gleder meg til Krystall Healing, tirsdag 31. august.

ekf sagt på May 12, 2010 3:45 AM

Hei Grete! kjempe bra opplegg du har her:) Jeg har et lite spørsmål, er noe av de tjenestene du tilbyr aktuelle for folk med ryggproblemer?

kolbjørn sundfær sagt på Mar 20, 2010 2:21 AM

Hei. Takk for sist hadde en finn opplevelse på sist møtte hilsen kolbjørn.Vil gjerne ha nyhetsbrev på mail.

Grethe sagt på Mar 15, 2010 1:27 AM

Hei.Ingen spørsmål er for dum! Du kan trene opp din evne til å se aura ved å finne deg et punkt over eller på en person.Så skal du stirre på dette punktet litt,før du lar blikket gli over og rundt personen,mens du fortsetter å stirre,ikke flytt blikket,bare la det holde fast mens synet flyter rundt. Etter noe trening vil du skimte en tynn stripe med lys rundt kroppen,nært inntil.Dette er det innerste laget som er tykkest og lettest å se.Det et av 7 lag. Du kan gjøre det samme rundt hånden din som en fin start. Du kan også "se"aura via intuisjonen.Lukk øynene og føl hvilke farger folk omgir seg med.Men det krever at du våger stole på det du fornemmer. Lykke til. :-)

Maia - Anna Lyset sagt på Mar 15, 2010 0:31 AM

Hei! Jeg lurer på hvordan det går ann å trene opp evnen til å se auraen på andre? Håpe rikke det var et alt for dumt spørsmål... Jeg er veldig interresert i sånne ting.

Toril sagt på Feb 22, 2010 5:06 PM

Jeg er fersk i denne"verdenen", men ønsker å lære mer. Vil gjerne ha nyhetsbrev på mail. Hjemmesiden synes jeg er veldig oversiktelig og bra. Toril

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Meldingen din er sendt.