Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Grethes Healingrom

Regresjon, hypnoterapi og healing

Du trenger Flash Player for å kunne se denne siden.

                                                                            HEALING!

Mennesket har et energifelt rundt kroppen kalt aura.Det fungerer som et slags usynlig nervesystem hvor vi bla.tar inn vital livskraft til hver eneste celle i kroppen.Når energien sirkulerer fritt, fungerer kroppen optimalt. Når energien kommer i ubalanse,merker vi dette på ulike vis,føler oss utilpass på en eller annen måte.Når vi blir syke,merkes dette som blokkeringer i auraen,som vi kan føle eller se.De som jobber som healere kan sanse disse energiforstyrrelsene

og de vil da jobbe

for å lede energi til disse områdene for å åpne energistrømmen og skape balanse igjen.

Healing virker på hele vår bevissthet.Det beste form for helbredelse er når det skjer en healing på det indre plan,for ofte er det her årsaken til ubalanse ligger.

KRAFTEN.

En healer tror på en kraft som er større enn seg selv, og ved å kanalisere denne universelle kraften over til klienten, gis denne mulighet til å helbrede seg selv.  Mennesker er i besittelse av en livskraft som faktisk kurerer.Kroppen er ment å skulle lege seg selv, sår gror, antistoffer blir dannet og mobilisert. DEN ENKELTE HAR KRAFTA I SEG,og det er en kjede av slik helbredende livskraft i universet. Det er viktig at vi lærer oss å åpne for denne kraften og komme i kontakt med den gjennom bla.meditasjonsøvelser, bevisstgjøring og observasjon. Også ved å lære oss å leve i øyeblikket.

ALDEREN

Vi skal ikke glemme at den fysiske kroppen er i konstant endring og at det med årene er naturlig å få litt vondt her og der...det er greit å være realistisk.

Også når det gjelder hva en og hver kan gjøre for seg selv.

Vi kan sammenligne det med når du bestemmer deg for å begynne på et treningsstudio. Der møter du en instruktør som kan veilede deg og vise deg måter du kan komme i form på. Men så er det opp til deg hva du gjør med denne

muligheten- om ønsker en god helse. Det er dine intensjoner, ditt ork, din vilje og din handlekraft som skaper resultater.

TANKEMØNSTER

Slik kan det også være når det gjelder ditt tanke-mønster. Alt for ofte fokuserer vi på problemet og altfor lite på løsningen.

DET VI VIER VÅR OPPMERKSOMHET MOT -FÅR VI MEST AV,SÅ HUSK- TENK MEST PÅ DET DU ØNSKER DEG  !!

Ved å granske tankegangen vår og utøve en viss form for kontroll over følelsene våre,kan vi alle bli bevisste nok til å bryte ut av våre negative mønstre.Alle møter negative opplevelser i livet,men vi kan lære å vokse på dem.

OMSORG

Når det først er sagt:healing handler om mer enn dette.Det er healing i det å ha gode ønsker og tanker for et annet menneske,å virkelig ville dem vel.Vi kan be en bønn,bare være der og lytte,gi en god klem,altså vise omsorg!

SELVHEALING

Det er selvhealing å være omsorgsfull mot seg selv og lære seg å gi slipp på vonde tanker,minner og handlinger og tilgi fortiden.

På sin healingreise/meditasjon skal man pakke sin ryggsekk med omhu og ta med bare det du absolutt trenger.

Det du IKKE trenger er: alle- emosjoner,tanker,følelser

og minner som er negative.Betrakt dem som store steiner!

Kast over skuldra en hver tvil ang.din evne til å påvirke helsen din!!!

HVA GJØR JEG?

Jeg driver med en type healing som føles naturlig for

meg,det jeg kaller klassisk healing,altså å legge hendene

på eller over det aktuelle området,eller bare på skuldrene

som er et nøytralt sted.

Energien går dit den skal uansett.Ellers har jeg under

tiden i mitt virke som behandler gjennom flere år,funnet en

jobbmåte som innebærer en skjønn

blanding av alt jeg har

lært og som fungerer for meg,slik at jeg kan gjøre en best mulig jobb for deg.

Hver enkelt blir behandlet individuelt.

Først har vi en liten samtale,slik at vi kan bli litt kjent med hverandre, for bla. å oppnå større trygghet og tillit, og for at jeg skal få et bilde på deg og ditt. Noen ganger kan det være kun samtalen som er det viktige, bevisstgjøring er ofte et nøkkelord for å komme videre.

Så brukes benk eller behandlingsstol, etter hvilke behov du har.

Du trenger ikke ta av noe annet enn ytterjakke og sko.

Vi prater underveis, jeg forklarer hva jeg finner ut av,og stiller eventuelle spørsmål, og selfølgelig kan du spørre om det du lurer på.

Av og til er det best at du er bare stille og slapper helt av, og jeg tar meg av resten,sånn at energien får jobbe slik den skal uten forstyrrelser.

Det er helt vanlig at mine klienter sovner under behandling, og det er bare fint, da slapper de godt av og jeg kommer lettere gjennom med energien.

Hva kan healing hjelpe for?

Først og fremst anbefaler jeg alle å oppsøke lege for sine plager,indre eller ytre.

Jeg ønsker healing skal være et alternativ ved siden av dine besøk hos legen.Men først og fremst er det du selv som avgjør hva som kjennes riktig for akkurat deg.

HUSK at healing kan være en god samtale og det kan være kun det du trenger. Men det vet du best selv.

I følge markedsføringslovens mange paragrafer, har jeg ikke lov til å si noe som kan misslede deg i troen på healingens virkning, så det blir ikke mer utfyllende enn dette.

DOKUMENTASJON:GJORT AV AARBAKKUTVALGET(oppnevnt av Sosial og

helsedepartementet 1997)

Healing - vurdering av dokumentasjon.

"Det finnes flere studier som viser signifikant effekt av så vel fjernhealing som healing ved berøring ved ulike tilstander. En rekke forsøk viser effekter av healing på enzymer, planter, gjærsopp, kreftceller og mus. Enkelte av disse forsøkene er gjentatt flere ganger og synes å dokumentere en positiv effekt utover kontrollgruppene. Det er gjort mer enn 160 studier på mennesker og cirka to tredjedeler av disse viser positive effekter utover placebo. Noen studier er usikre i det designet er dårlig og/eller det ikke har vært mulige å komme frem til originalartiklene. Andre er godt gjennomført og publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter. Utvalgets konklusjon er derfor at en effekt av healing ikke kan avvises. Metoden må anses som kanskje effektiv, men det er ikke mulig å si noe om effekten på enkelte sykdommer eller sykdomsgrupper

Jeg tar i mot deg på mitt behandlingsrom i Tessemsv 2. 7045 Trondheim

 Tlf.:48225109