Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Grethes Healingrom

Regresjon, hypnoterapi og healing

REGRESJONSTERAPI

JEG HAR FORELØPIG TATT REGRESJONSTERAPIEN AV

PROGRAMMET.

HVA ER REGRESJONSTERAPI?

Regresjonsterapien tar utgangspunkt i glemte opplevelser som ligger lagret i underbevisstheten og kroppen. Slike opplevelser kan stamme fra barndommen eller tiden før fødselen, eller det som kan oppleves som et tidligere liv. Disse minnene kan virke forstyrrende på vårt mentale, følelsesmessige og psykiske velvære.

Vi kan arbeide direkte med fysiske og psykiske problemer fra det nåværende livet, men vi kan også velge å forflytte oss til et tidligere liv med et tilsvarende tema og bearbeide problemet der. Dette kan gi en nødvendig avstand og mindre følelsesmessig belastning for klienten.

Man trenger ikke å tro på reinkarnasjon for at denne terapien skal gi virkning. Men som en arbeidsmodell tar vi som utgangspunkt at sjelen kommer tilbake til livet gang på gang for å arbeide videre med bestemte temaer og etter hvert løse opp i dem. Kroppen og sinnet bærer åpenbart på minner om hendelser og inntrykk som kan gi seg psykiske og fysiske utslag.

Ofte er det vanskelig eller umulig å forklare disse psykiske og fysiske symptomene ut fra det livet vi lever nå. Regresjonsterapien kan hjelpe oss til å finne en slik forståelse. Vi kan forsone oss med situasjoner vi ikke forsto, få lindring fra spenninger og symptomer, og tilgi og forstå mennesker vi har kanskje har et vanskelig forhold til.

Regresjon til tidligere liv

Du kan også gjerne oppsøke oss av ren nysgjerrighet for å oppleve deg selv i et tidligere liv, uten at du nødvendigvis har spesielle symptomer eller problemer du ønsker å få belyst. Vi bruker da en rolig fantasireise som bro, slik at du kan komme i kontakt med det tidligere livet som den høyere bevisstheten din velger for deg. Så fører vi deg gjennom hele livet til dødsøyeblikket, der vi noterer hvilke tanker og følelser du trekker med deg ut av det livet. Deretter forflytter vi oss opp til et høyt åndelig plan og arbeider på samme måte som i avsnittet ovenfor. Vi avslutter regresjonen med å trekke tråder fra det tidligere livet til dette livet – mønstre eller personer du kanskje kjenner igjen, og som nå kan forløses.

Energiforløsning

Har du opplevd å følt deg svært tappet og ikke helt forstår hvorfor? Har du noen gang følt at noe/noen/ tapper deg for energi og krefter? Kanskje har du også følt at noe/noen liksom henger på deg? Kanskje kan det være en fremmed energi som har hengt seg på deg en gang du var litt ekstra sårbar/mottakelig og ikke var godt nok beskyttet for andres påvirkning. Dette kan dreie seg om en avdød, en hvileløs sjel som trenger en kropp å være i for å få nok energi til å føle seg som menneske igjen, nok til å være jordbundet. Eller det kan dreie seg om en høyst levende, en som ikke klarer å gi slipp på deg, eller som du av en eller annen grunn ikke klarer å gi slipp på.

Uansett hva som er årsaken, kan det hende jeg er den rette til å hjelpe deg med dette. jeg finner sammen med deg hvem og hvorfor, og så hjelper jeg deg å sende den/de bort.

Reportasje om reinkarnasjonHer kan du se en amerikansk reportasje på Youtube om en liten gutt som husker sitt tidligere liv som flyger under 2. verdenskrig. Spennende!Klikk på lenkene nedenfor: (Filmen består av to deler.)

Regresjonsterapeut besøker Studio 5

Regresjonsterapeuten May Wikeby deltok i TV-programmet «På den andre siden» i Studio 5. Her kan du ta en titt på innslaget,

som ligger på Youtube. Klikk på lenkene nedenfor. (Innslaget består av to deler.)

Mer om regresjonsterapiI dette intervjuet får du høre mer om hvordan regresjonsterapien kan virke. Intervjuet er på engelsk.

Gratis hefte om reinkarnasjon på norsk

Her kan du laste ned et interessant hefte om reinkarnasjon. Teksten er kanalisert av Toni Ann Winniger fra en gruppe høytstående lysvesener, og redigert av Peter Watson. Oversettelsen er ved Lisbeth Lyngaas. Teksten foreligger som PDF-fil.