Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Grethes Healingrom

Regresjon, hypnoterapi og healing

Her var det meningen å fylle inn glade historier som viser at det nytter å virke som energiarbeider (healer), men siden jeg ifølge loven som gjelder for alternative utøvere, ikke har lov å legge ut noe som kan tyde på at det jeg gjør virker, så blir det ingenting av. 

Her er en historie jeg håper kan få deg til å tenke litt på hva du selv gjør i eget liv.

BURET

Elsa kikket på bildet av en jente som forsøkte tilpasse seg et lite fuglebur, jenta var omgitt av fri natur. Det slo henne at dette bildet var som var skapt for henne. Det var som det virkeliggjorde hennes egen begrensende oppfatning av seg selv og sitt liv.

Å leve i frihet, nesten ubegrenset av muligheter var for Elsa ikke nok, slik kunne det se ut for utenforstående, og nå for henne selv.

Å helt frivillig forsøke presse seg inn i et bur som var ment for en liten fugl, var tåpelig. Selv for en fugl var det altfor lite, all den tid den også hører hjemme i friheten. Men for henne, ja det var for dumt å skulle forsøke finne plass der inne.

Der og da bestemte hun seg for å gjøre noe med det, gjøre slutt på galskapen som så plutselig åpenbarte seg for henne, og det for godt.

Hun ønsket å gå i gang der og da. I det bestemmelsen ble tatt, dukket det opp avslørende og forklarende indre bilder i hodet hennes. Bilder som lot henne bli klar over sin egen innflytelse på sitt liv.

Hun kjente seg klar for en positiv forandring.

Et sted inni henne var det noe som alltid sto parat til å jobbe med henne, og et annet sted noe som jobbet mot henne. Det siste stedet valgte Elsa å stenge av ved å skape et visuelt bilde inni hodet sitt. Bilde besto av en kran som var plassert i den høyre delen av hjernen, stedet som lagrer gamle minner, følelser og vaner (uvaner).

Ingen mening i å dvele lenger ved alt det gamle som popper opp fra dette stedet, tenkte Elsa, mens hun visualiserte at hun skrudde krana ned til en minimumsgrense for hva hun ønsket ta i mot. Deretter stengte hun døra til rommet.

Det var merkelig så lett det var å visualisere dette, tenkte hun i det en sterk følelse av varme og glede spredde seg rundt i brystet, hun kjente seg litt stolt også. Dette var nesten mer enn hun kunne håpe på.

Hun innså hva som var i ferd med å skje, - hun var på vei ut av buret.

Hva har jeg allerede som jeg kan glede meg over? Spørsmålet seilte inn i Elsas bevissthet, gjorde henne oppmerksom på at tiden for handling er her og nå!

Hun så seg rundt i leiligheten sin og noterte seg at hun var benådet med alt hun trengte av materielt gods. Hun hadde klart å skaffe seg dette fordi hun var så heldig å ha en godt betalt jobb, i tillegg til at hun stortrivdes i jobben. Hun hadde bare ikke gitt seg selv muligheten til å bli klar over dette tidligere.

Hun lot blikket vandre rundt for å ta innover seg det hun så, som om hun så det for første gang. Her var det mye fint, alt hun trengte og ennå mer. Hun sendte et stort takk ut i rommet.

På veggen hang det bilder av barn og barnebarn som smilte mot henne, det gjorde henne varm i hjertet. Jeg er svært heldig, tenkte hun og strøk en finger over munnen på barnebarnet. En tåre rant nedover kinnet på Elsa i ren takknemlighet.

Hun fortsatte å se seg rundt og blikket nådde vinduet, utenfor kunne hun se sjøen, som var rammet inn av frodige og grønne trær.

Hun registrerte løvet som rislet lett i trærne, det minnet henne på at det var vår og starten på en ny og ubrukt sommer.

Elsa ble plutselig klar over at det sitret og boblet i årene like under huden, hun skvatt litt, så tydelig var det.

Livet pulserer gjennom kroppen min, tenkte hun, det strømmer av ren livs energi der inne. Kanskje det ber meg bruke livet for alt det er verdt?

Livet venter på at jeg skal ta det i bruk og erkjenne friheten som ligger i det.

Hva er det jeg har brukt så mye energi og tid på tidligere? Jo jeg har forsøkt passe inn i noe som slett ikke er ment for meg. Jeg har forsøkt å ta andres plass, som om min egen ikke var god nok. Jeg har strevd etter det umulige fremfor å ta i bruk det mulige.

Men ikke nå lenger, nei nå kjenner jeg våren som venter på at alle dens knopper skal slå ut i full blomst, og at det er en deilig sommer som ligger der ren og ubrukt foran meg!

Jeg er fri!